Log ind   |  Opret konto    |   Indkøbskurv  (0) Danmark
Velkommen til vores butik!
river island
Valutaer
Forside ::  Fortrolighed

Fortrolighed

Vores butik er forpligtet til at beskytte privatlivets fred for vores kunder og fortroligheden af ​​personlige oplysninger om vores kunder giver os. Vi bruger de oplysninger, vi indsamler, til at sikre, at ordrer behandles gnidningsløst. Vi er villige til at gøre shopping oplevelse i vores butik så attraktive som muligt, men på ingen tid vil vi videregive dine oplysninger uden dit forudgående samtykke. For bedre at beskytte dine personlige oplysninger, vi giver følgende politikker.

Beskyttelse af kundeoplysninger
Vores online butik respekterer dit privatliv. Vi vil ikke sælge, bytte eller udleje dine personlige oplysninger. Vi kan videregive kontooplysninger, når vi i god tro mener, at videregivelse er nødvendig til (i) at overholde loven (ii) håndhæve eller anvende vilkårene for nogen af ​​vores brugeraftaler (iii) beskytte rettigheder, ejendom eller sikkerhed vores brugere eller andre.

Kreditkortbedrageri Beskyttelse
Vores butik beskæftiger forskellige forebyggelse af bedrageri tjenester kreditkort, leveret af vores online købmand processor for at sikre køb foretaget fra vores butik er ikke svigagtig. Ved fremsendelse af kreditkortoplysninger for at gennemføre et køb eller verificere data, ved hjælp af krypteringsteknologi industristandard Secure Socket Layer (SSL) for at beskytte dit kreditkort og sikre deres transaktioner.

Hvordan vi bruger dine oplysninger
De personlige oplysninger, vi indsamler bruges normalt til at levere varer eller tjenester til dig. For eksempel, for et kreditkort transaktion, vi har brug for dit kortnummer. Når det er muligt, forsøge at sikre, at offentliggørelse af oplysninger til andre organisationer, er en måde, der ikke personligt identificere enkeltpersoner.
Vi bruger de personlige oplysninger, vi indsamler til at gennemføre vores forretning og til at yde den bedst mulige produkter og tjenester. For bedre at kunne betjene, kan vi dele dine personlige oplysninger med andre medlemmer af familien af ​​vores virksomheder og tjenesteydere, der leverer support eller hjælpe os markedsføre vores produkter og tjenester. Tjenesteydere, tredjeparter, der leverer tjenesteydelser på vores vegne, er begrænset af kontrakt bruge dine oplysninger i en hvilken som helst anden end at hjælpe os med at give produkter og tjenester til rådighed på vores hjemmeside måde.

Det er også muligt, at i nogle tilfælde udlevere dine personlige oplysninger, når vi har grund til at tro, at det er nødvendigt at identificere, kontakte dig, eller tage retslige skridt til at beskytte deres rettigheder eller rettigheder os eller andre. Vi kan også videregive dine personlige oplysninger, når du beder os om at gøre det, eller når vi mener, det er påkrævet ved lov.

Opløsningen af ​​dine bekymringer
Hvis du har spørgsmål om, hvordan det indsamler og bruger dine personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil besvare din forespørgsel eller klage så hurtigt som muligt.
Drenge Toppe -  Piger Udklædning - 
Copyright © 2018 www.engaugecreativity.com. Powered by mænd blazers